Jazyk

English (United Kingdom)Slovenčina (Slovenská republika)

Kontakt

Základná škola,
Ul. J. Hollého
696/3, Topoľčany
Tel.: 038 532 60 69
skola@zshollehoto.edu.sk

Kronika online (novinka)

     1. Kronika          2. Kronika    
kronika 1 v príprave

Kto je online?

We have 4 guests online

Štatistiky

Members : 1
Content : 600
Content View Hits : 1998917

RSS

Linky

infovek.sk

modernizaciavzdelavania.sk

zborovna.sk
uips.sk
zsodbornesk

Školský klub detí

skd-uvodna_foto-2013

ŠKD Delfínik je súčasťou Základnej školy, J. Hollého 696/3, Topoľčany.

ŠKD v školskom roku 2014/2015 navštevuje 154 detí, ktoré sú podľa veku rozdelené do šiestich oddelení. Prevádzka je od 6:30 po odchod detí do školy. Po vyučovaní od 11:35 do 16:30 hod.

I.odd. vych.Soňa Martonková

II. odd. vych. Ingrid Rubalová

III. odd. vych. Danka Lackovičová

IV. odd. Vych. Dagmar Hermannová

V. odd. vych. Alena Schwarzová

VI. odd. vych. Beáta Valkovičová

Deti si sem po vyučovaní prichádzajú predovšetkým oddýchnuť, zrekreovať sa a načerpať nové sily. Keďže naša škola je zameraná športovo, aj ŠKD svojimi činnosťami a aktivitami sa chce podieľať na duševnom a fyzickom rozvoji detí, na vyhľadávaní a rozvoji športových talentov. Snažíme sa, aby deti strávili podstatnú časť pobytu v ŠKD vonku. Svoje vedomosti si rozširujú na rôznych činnostiach, ktoré sa striedajú počas týždňa. Je to: spoločensko-vedná oblasť výchovy, esteticko- výchovná ov, prírodovedno-enviromentálna ov, telovýchovná ov, pracovno-technická ov a vzdelávacia ov.

Tradičným podujatím, ktoré sa koná v jesennom období v školskom klube je slávnostná imatrikulácia, kde prijímame našich prváčikov do veľkej rodiny delfínikov.

Okrem toho organizujeme pre deti rôzne súťaže a hry podľa ročných období. Je to napr. súťaž o najkrajšieho šarkana, jesenná výzdoba . V zimných mesiacoch sú to stavby zo snehu, súťaž o najväčšieho snehuliaka, výroba darčekov pre našich bývalých učiteľov- dôchodcov a budúcich prvákov, pečenie vianočných medovníkov, novoročná diskotéka. Tradíciou sa stal karneval. V jarných a letných mesiacoch sú to aktivity zamerané na športové súťaže. Jún patrí MDD a rozlúčkovej diskotéke.

Mesačný poplatok v tomto školskom roku je 10 €.


Dokumenty na stiahnutie: Plán práce ŠKD 2014-2015 (.pdf) | Školský poriadok ŠKD 2014/2015 (.pdf)Interný predpis na mesačný príspevok na čiastočnú úhradu nákladov na činnosť ŠKD (.pdf)

 

 

Karneval

 

 

Naši malí „delfínici“

 

Vo  štvrtok 23. októbra sa v našom školskom klube detí „DELFÍNIK“ konala slávnostná imatrikulácia. Na začiatku zaznela školská hymna a pridali sa aj naši prváci, ktorým sa veľmi páči. Pani vedúca sa milým slovom prihovorila k prváčikom a vysvetlila význam slova delfínik. Ako kráľovná delfínov každému dala na krk medailu s logom klubu a na hlavu delfíňacky šilt. Druháčky pekne zatancovali a spolu sme si zaspievali veselé detské pesničky. Nechýbali ani spoločné fotky a na nich radostné úsmevy malých delfínov.

 

 

 

Takto veselo trávime čas po vyučovaní v našom „Delfíniku“

 

 

 

Archívškolský rok 2014/2015 | školský rok 2013/2014 | školský rok 2012/2013 | školský rok 2011/2012 | školský rok 2010/2011 | školský rok 2009/2010